Godmorgon :)

Jag somnade igår vid travet och blev väckt för att fara hem men sedan somnade jag hemma igen så har sovit sjukt länge… så tänker att idag så ska jag försöka få lite grann gjort kan ju inte ligga och slappa resten av dagen 😂❤️.

Alva ligger däckad i sängen och myran hon ligger däckad under sängen hon 😂 bästa hundarna ❤ men jag tänker ju nu att jag ska försöka att ta mig upp och städa undan lite skräp som älskade Alva har spridit ut 🙂 hon har förstört leksaker igen den lilla råttan ❤️ men också ta tag i gardinerna och planeringen av hösten 🙂 har en ganska klar bild av hur jag vill att det ska vara och vilka årskurser som ska göra vad 🙂

Men först blir det nog att slänga på sig lite kläder för att ta ut hundarna 🙂 dags att ta tag i lägenheten 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s