Godmorgon :)

Knappt fått sova något i natt heller drömmer sjukt konstiga saker och snurrar runt i sängen somnar som en stock efter att väckarklockan ringt… det är fan en sjukdom. 😂😂 men älsklingen kom iväg till jobbet om än lite sent då ingen hörde hans väckarklocka kl 6 utan bra min klockan 5… båda sov som små grisar 😉

Ja igår fixade jag ju gästrummet och lite så idag så ska jag försöka ta mig till en loppis och hitta ramar i förbannelse… Hahaha det kommer bli kaos 😂 men det är iaf tanken 😉 sedan så får vi se vad som sker 🙂 ska till ramverkstaden med och kolla vad det skulle kosta och spänna canvas tavlorna till tavlor utan ramar då 🙂 bara som tavlor 🙂

Ja så jag har lite att göra ska försöka sätta mig och virka men också ta hundarna på en långpromenad 🙂 och sätta mig och jobba lite med gardiner och jobbet 🙂 har en idé om hur man ska lägga upp arbetet 🙂

Men första steget blir ändå att ta sig upp 😂

Juste jag lade ut en tjock matta till myran på
Älsklingens sida av sängen för vi hade så dåligt samvete för att hon sov på golvet så nu har hon en stor bädd med kudde och filt under sminkbordet ❤️😂😂 bästa lilla myran ❤️❤️❤️ lilla Alva hon har också fått en matta på
Min sida att sova på men hon sover ändå helst i sängen ❤️😂

Älskade hundar vad skulle jag göra utan er ❤️❤️ Ne men nu blir det att ta sig upp 🙂 här blir det ju inget gjort ❤️❤️ 😂😂 sista dagarna i ledighet ❤️ känns både tungt, förväntansfullt och sjukt pirrigt och till viss del skrämmande ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s