Ja loppisen avklarad :)

Men Belinda ville också dit så får åka och hämta henne för att åka till loppisen igen vilket var bra för jag missade en ram till min karta över Ångermanland 🙂

Men nu är det tavlor igång här 🙂 och hundarna fick var sitt gosedjur och jag hittade 4 champagneglas med ❤️❤️ jag är super lycklig men längtar tills att sätta igång med allt här nu i kväll ❤️ det blev lite dyrt idag för jag köpte tavlorna med vargarna och hittade självklart ytterligare en med örnar ❤️ lägenheten är så gott som klar ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s