Sååå nöjd ❤️

Sådär tavlor är inhandlade nu för ja jag vet inte ens hur mycket det blev men jag är verkligen så nöjd ❤️❤️

Ramar till alla Marvel tavlorna till hallen är också inhandlade till vårt collage :)!

Och anslags tavlor som skall målas vita med svart ram och så ska tavlorna antagligen få en zigzag ram av svart tråd runt för att inte fransas 🙂

Så nöjd över dessa anslagstavlor som kostade oss 30 kr styck 🙂 sååå bra 😍❤️
Så köpte jag också en tavla till denna fina karta som kom från en annan loppis handling 🙂 super nöjd 🙂 ett super snyggt skåp och en bok/iPad hållare till köket som är lätt att tvätta av om det skulle behövas 🙂 skåpet som jag ville ha i köket blir antagligen ett whisky skåp om min kära sambo får bestämma så vi får se hur det blir i morgon när allt ska upp hur diskussionen går då ❤️😂😂

Lite tjockare typ jutegarn som ska bli två korgar är tanken 🙂


Ett vinställ 🙂

Två fina disktrasor med Mumin motiv 🙂

2 kosta Boda glad 🙂 små 🙂 eller jag vet inte men jag älskar det porslinet så 😂❤️

Två skålar från Orrefors med motivet ett dansande par på en äng som jag har en skål ifrån från tidigare efter mamma och papps bröllop 🙂

En porslins kaktus 🙂
Dan Brown böcker som jag har velat läsa länge i super bra kondition 🙂

4 stycken champagne glas 🙂 10 kr styck 🙂

Så tänkte jag bara visa tavlan som vi fixade igår här jag och älsklingen ❤️❤️
Älskar Batman ❤️ och vi ligger nu i sängen och kollar på Batman ❤️ bäst men nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen typ 🙂 dagen har varit fantastiks och jag är så glad att jag hittade allt och lite till som jag letade efter men nu vet jag inte längre vad som ska handlas till lägenheten 😂 vi har inga väggar kvar! 😂❤️ eller utrymmen 😉 nästa grej som ska göras är att klä om stolarna och sy mörkläggnings gardiner till både vardagsrum och kök och självklart att börja jobba och fixa Belindas gardiner med ❤️

bästa sättet att sova på för både mig och henne tätt in till varandra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s