Sådär då ligger man och väntar på att loppis ska öppna 

Sängen är den bästa motivationen 😉 Hahaha tanken Är väl nu att jag ska försöka bädda om sängen här och skaka lakanen ute 🙂 så det kommer lite luft in här 🙂 jag skulle också behöva fixa golven 😍 för mina smångrisar har smutsat ner igen 😉 never ending story kan man ju lugnt säga 😂

Men dem fick precis gå ut eftersom att jag var klar med att fixa tavlan som baksidan lossat på och göstsängen är bäddad och utrustad med de tavlor som behöver ramar 🙂 allt är nu fixat för en loppis runda nu måste bara tiden gå lite 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s