Sådär första etappen av dagen avklarad ❤️❤️

Hundarna har fått få ut ❤️❤️leka av sig lite och kissat ❤️men dem sprang runt med en halvt mördad gossedjurs katt först innan jag fick ut dem 😂❤️

Sedan gick vi in och jag städade iordning lite i rummen efter leken 😂 och så tog jag disken ❤️
Men så här ser det ut i sovrummet nu ❤️
Gästrummet: måste bara bädda sängen här 😂
På bordet är tavlorna som ska till ramverkstaden 🙂


Och nu ligger jag och hundar och slappar i sängen en sväng 🙂 för att få inspiration till nästa steg av planeringen för dagen 😂 jag vill dock bara till loppisen så jag kan sätta igång med mina tavlor men vi får se hur det blir ❤️

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd över hur lägenheten växer fram nu ❤️ det är bara lite till som ska fixas blad annat en tavla över sängen eller 2 vi är på jakt efter något lite större motiv med ex typ djur eller något 🙂 vargar eller hästar är väl tanken men ja det är svårt att hitta det 🙂 ibland så kommer man över något man gillar men ibland så hittar man ju ingenting ❤️😂 på tal om tavlor så har jag ju faktiskt en tavla som måste fixas får kanske gå och fixa det nu då ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s