Godmorgon igen ❤️

Ja jag skulle bara vila en stund i sängen efter frukosten och efter att älsklingen åkt till jobbet och disken var klar 🙂 men så blev det inte riktigt kan manikyr säga jag vaknade nu för en liten stund sedan och gick ut för att leka med hundarna :)!

Så nu är det väl kanske dags att äta något men än så länge så har jag ingen ork och jag förpassade mig än en gång till sängen 🙂 Hahaha galen är ❤️

Vovvarna tar mitt exempel här 😉 men jag får väl promenera ner till centrum för jag ska lämna papper till banken 🙂 så det blir väl att försöka ta tag i det nu 🙂

Men insåg nu att jag missat att ta kort på 3 olika loppis fynd ❤️

Två tavlor och så 3 skålar i samma design som den ena av våra salladskålar 🙂 så jag blev nöjd faktiskt ❤️ men får väl ta och fixa mig lite och springa ner till stan en snabbis och fixa lite grejjer eller om jag tar bilen… hmm ne jag går nog ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s