Godkväll :)

Omg! Nycklar dator inlogg och parkeringsplats och rundtur innan lunch! Även lösenord till procapita så man kan kolla betygen ❤️ allt fixat idag 🙂 så skönt 🙂

Dagen på jobbet gick bra, men det blev en halvdag idag på jobbet sedan lite fix med Vklass och grejer innan det blev dags att laga mat och baka inför middagen med Fredriks mamma och hennes sambo och hans syster 🙂 grynkorv med potatismos och pepparrotssås och vitlökskorv med örtagårds-sås 😉 till efterrätt var det jordgubbs-marinerad fruktsallad med vaniljkvarg blandad med vispad grädde ❤️❤️

Och älsklingen hjälpte till med baket och fixade städningen 🙂 middagen blev super uppskattad och dem fick med sig nybakade brödkakor hem 🙂 super nöjd över dagen 🙂 men nu är det dags att sova för att kunna ta sig upp i morgon ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s