Godmorgon :)

Idag börjar jobbet det känns lite konstigt men jag hoppas på att det kommer att bli bra 🙂 det spöregnar ute och jag försöker att inte ta det som ett tecken 😂😂 Hahaha Ne skämt åsido 🙂 idag blir nog en ganska lugn dag inte alla som börjar idag utan det är lite sommarskolfolk och de som inte har komp 🙂 så jag ska fokusera på att kolla av planeringar kolla salen få lite nycklar och allt som jag kommer att behöva ha 🙂 detta är verkligen så fantastiskt 🙂
Hundarna har varit ute och kissat och sedan fått frukost så nu ligger dem och sover ihop med älsklingen som ännu inte behövt att kliva upp ❤️
Jag har gjort frukosten klart och ska nu lägga mig hos hjärtat för att försöka få upp han 🙂 ska också ta fram kläder till mig 🙂 men nu får jag sätta igång här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s