Godmorgon :)

Ja jag har inte sovit speciellt bra inatt haft väldigt ont i kroppen så har mest legat och vritt mig tror att älsklingen lyckades somna före mig vilket är sjukt ovanligt… så idag är jag så fredags seg att det är sjukt och motivationen till att komma upp till massa disk var verkligen noll och noll! Men nu är nästan all disk klar 🙂

Frukosten framdukad 🙂 idag gjorde jag en smoothie typ på den fruktsam var kvar igår från fruktsalladen och på den vattenmelon som var kvar i kylen 🙂 till älsklingen så krossade jag is med eftersom han vill ha sina drycker extremt kalla och jag inte förstår hur man dricker med is i glaset…. asså så stört verkligen jag kan dricka med sugrör då bara inte ur glaset isen fastnar typ i munnen så jag kan inte svälja jag är helt talanglös vad det gäller att dricka med is! Sämst typ 😂😂 detta är en diskussion här hemma då älsklingen ska visa och förklara och jag fattar noll och blir arg på att jag inte kan dricka så fort jag vill och att det är för kallt vilket också gör att jag måste dricka långsammare. Jag gillar typ när det är lite kallt 🙂

Men idag så blir det än en gång jobb 🙂 idag så blir det lite mer info så ska strax fixa iordning väskan för detta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s