Godnatt :)

Vår myskväll blev ännu bättre 🙂 jag hämtade Belinda och vi tog en snabbis på stan då hon mådde dåligt :/ jag fick gjort allt på jobbet inför måndag har lite till att fixa på datorn men det hinner jag I morgon 🙂 och det blev så att sötnosen aurora blev vår sovgäst idag 🙂 ligger och läser Maria min förra grannes uppsats för att hjälpa till lite medans rora ska sova… eller försöka sova iaf :/ men älsklingen mår dåligt så vi får se hur detta går :/ fick bädda in han i gästsängen så han kan få vila då 1177 rekommenderade detta 🙂

Nu hoppas vi att vi kan få en natts sömn efter middag här med carbonara och Princess pasta 🙂 men dags att läsa lite till och sedan sova 🙂 puss puss och godnatt från mig, en liten envis 3-åring ❤️ en sovande sambo och två dödströtta hundar som tycker det är dags för sängen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s