Godmorgon…

Jag är verkligen så trött… ungen vaknade vid 06.30 och ville inte somna om och jag somnade alldeles för sent för att gå upp så tidigt … så vi kollar på film här
Först aristocats och nu den lilla sjöjungfrun 🙂 och jag fick klart kommenteringen av uppsatsen till Maria som nu är skickad och klar 🙂 så nu borde jag fokusera på att göra lite lpp och sånt men vet inte om jag pallar det så får se hur vi gör nu 🙂 ska ligga och halvsova till ariels säng här lite 🙂 bästa filmen verkligen ❤️ jag vill så vara Ariel ❤️

Och aurora är så söt med hundarna och försöker lägga dem med henne Alva accepterar men tycker nog att det är lite jobbigt men är super fin mot henne ändå 🙂 men ska vila lite till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s