Godmorgon måndag :)

Det var tungt att gå upp idag vaknade som vanligt strax efter fyra men min klocka som aurora hjälpt till att ställa om stod på tio i 3 så jag tänkte att Gud Vad skönt att klockan inte är så mycket så kan jag sova mer 😂 tar min telefon för jag är inte super trött går och dricker ett glas vatten och klickar på telefonen så den tänds 04.22 Omg vilken besvikelse men jag tog då tag i disken och hundarna.

Jag startade diskmaskinen som precis blev klar. Så den är det bara att tömma när jag kommer hem i Em 🙂 för älsklingen skulle ta hundarna idag på lunchen 🙂

Fixade frukost med 🙂 idag en smoothie på banan, mango, äpple och nektarin 🙂 super god 🙂 färskfrukt bäst✌️

Disken försvann 😉 lunchen packad 🙂

Hundarna taggade ❤️

Och anslagstavla nummer 2 är nu mer målad också 🙂 underbara produktiva morgon 🙂 ska försöka somna tidigt ikväll så det blir lite vila men idag är det en lång dag på skolan 🙂 sedan hem och fixa mat och tvätt men också kolla på lite planeringar så att jag känner mig i fas till att börja med elever på torsdag 🙂 måste försöka. Hitta mig en almanacka med här idag 🙂 känner mig naken utan en planering 🙂 eller om det finns någon app som är lätt att använda 🙂 vem vet liksom❤️❤️

Suck vad trött jag är alltså! Önskar att jag fick sova en liten stund till 😂 typ däcka till 12 😂 Ne men hundarna ska ut här och jag behöver packa min väska till jobbet 🙂 aldrig rast aldrig vila 🙂 nu är det andra tider än semester bara att ta tag i sitt liv här litet a ut hundarna och sätta fart till jobbet 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s