På jobbet :)

Ja då älsklingen tappat bort sina nycklar igår så Fick jag innan jobbet åka och lämna nycklar till han, för jag hittade ju dem självklart 1 minut efter att han gått. Och eftersom han inte vet hur man tittar upp på balkongen,fast jag står och skriker. Totalt ignorant typ 😂… så blev jag nästan sen till jobbet idag! Men bara nästan 😂

Det kan ju också varit två andra såskoppar som segade innan jag skulle iväg med 😘 älskade små hundar ❤️❤️

Dagens schema är ganska tufft men både åk 6 och 7 har fått fixade planeringar ska sätta mig med åk 8-9 när jag kommer hem 🙂 nu är det lite mer info här en sväng innan det är dags att åka hemmåt 🙂 jag är sjukt glad för dagens prestationer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s