Godkväll :)

Dagen har gått i ett med jobb och jobb och sedan tvätt städ och disk 🙂 men också lite matlagning mm 🙂 super skönt Att tvätten är gjord och att det gått bra på skolan idag 🙂 dock är kroppen väldigt trött :/ i morgon blir det mer jobb men också lite mys för kvällen ska gå till att sy men också till att läsa lite 🙂 här kommer lite bilder från Em med älsklingarna ❤️❤️dem allra bästa ❤️ målade tavlan idag igen för vi bestämde oss för att den blir bra helt vit då färgen inte blir helt kritvit 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s