Godmorgon :)

Ja jag hann måla den sista anslagstavlan igår och fixade mat mm och skulle börja jobba men då tog energin slut tyvärr :/ så jag däckade men "0"det var okey för som jag trodde så hade älsklingen sagt fel om tvättiden och den är ikväll och var inte igår 🙂 är ganska seg i kroppen idag men hoppas på att det blir bättre under dagen 🙂

Men nu ska jag väl chilla en stund innan jag måste gå ut med hundarna 🙂

Idag är det massa möten också men med ämnes. Och med arbetslag 🙂 vilket kommer bli kul 🙂 jag vet inte vilket arbetslag jag tillhör riktigt men det blir super bra ändå 🙂 jag känner mig riktigt taggad inför att jobba faktiskt 🙂 det känns riktigt bra 🙂

Måste också ta tag i att ringa vårdcentralen idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s