Asså så nöjd :)

Klockan är typ 6 🙂 jag har köpt en kalender till jobbet så bra 🙂 haft en super bra föreläsning så bu fattar jag det digitala hjälpmedlet så sjukt bra 🙂 känns fantastiskt 🙂

Och efter det så hämtade jag Sofia och fixade lite mat 🙂 korvstroganoff och ris 🙂

Och hon åt här 🙂 när maten var på gång så fixade jag ihop en deg till bröd 🙂

Detta bakade jag precis ut till små rågkakor 🙂 så nu har vi bröd här i veckan :)!

Det som också är nytt är att jag och

Älsklingen fått ordning i hallen 😘😍 vilket innebär att jag har vardagsrummet fritt från verktyg, papp och måleri saker 🙂 och alla de Canvas dukar som låg på gästsängen är nu uppsatta 🙂 det är några till som ska upp men dessa måste spännas på en ram först 🙂 så måste hitta någon som kan hjälpa oss med det 🙂 men det blev så snyggt 🙂

Och fick upp dagens wish fynd på badrums väggen 🙂 dock var dem försmå till typ de tuber i aluminium som finns i köket typ skinkost mm … så mitt användnings område för dessa blev ganska limited… men men … då funkade dem till hund tandkräm och vår tandkräm 🙂 super smart 🙂 inget svin här inte!!

Alva myser med älsklingen i soffan 🙂 men nu är det nog dags att jobba lite inför i morgon och slänga in brödet i ugnen 🙂 ha en bra eftermiddag allihopa nu ❤️

Det jag har kvar att göra idag är egentligen bara jobb och fixa brödet 🙂 och en tur med hundarna sen 🙂 det känns genomförbart 🙂 så

Skönt 🙂 tidsplaneringen sprack inte 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s