Godmorgon :)

Jag har fixat disk 🙂 målat ännu en tavla omgång 2 och så sitter vi nu och äter frukost 🙂 idag blir det lite hektiskt på skolan jag måste försöka få ordning på alla planeringar och göra lite dokument för närvaro mm 🙂 jag ska också ha utbildning på Vklass som är det digitala hjälpmedel vi har på skolan 🙂

Ja och i eftermiddag efter jobbet så blir det att hämta paket på Hemköp antagligen från wish 😉 men också fixa en kalender till jobbet 🙂 men också måla den sista tavlan 🙂 läsa igenom simmis uppsats igen och sy runt tavlorna så att vi kan sätta upp dem i morgon 🙂 så är hallen klar 🙂 så ska jag försöka baka bröd och jag tror det blir så att älsklingen får laga mat idag 😉 kanske 😂

Därefter så blir det nog sängen 😂 som vanligt sjukt mycket att göra men har eget arbete på skolan idag från kl 8-10 så känns som om jag kommer kunna få gjort en hel del faktiskt 🙂 och det känns väldigt skönt 🙂 så blir det mycket fix i helgen med allt med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s