Godkväll ❤️

Dagen har gått bra 🙂 vi har haft Ulf (Fredriks pappa) och Sofia (Fredriks syster) på mat entrecote med pommes och sås med en mastig chokladkaka till efterrätt 🙂 funderar på att slänga ihop en kaka till personalrummet i morgon 🙂 hihi känns som om vi behöver det 🙂 dagen har gått bra men i ett med elever möten och möten och sedan hem laga mat och där efter vila en sväng innan vi tog ut hundarna 🙂 nu ligger jag Alva och älsklingen i sängen 🙂 myran ligger som vanligt troget brevid 🙂 och i morgon så är det lektioner dags ❤️ bästa ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s