Första lektionerna :)

Ja då har vi haft åk 7 idag 🙂 de grupper som har 2*80 min på höstterminen 🙂 det gick bra det provet jag utformat är bra så dem förstod vad som skulle göras 🙂 ska titta lite på planeringarna till nästa åk 🙂 men i stort sett gick det bra 🙂 känner mig super nöjd 🙂 dock har jag lite kvar att göra för jag måste göra mer beskrivningar och fixa lite omdömen mm 🙂

Hittade en elektrabuzz idag när jag tog min motions timme till att gå en promenad med mina elever 🙂 och tog mig en kopp varmchoklad såhär på Em när jag kom Em för jag är så sjukt trött! Suck! Men nu har jag ont i magen efter laktosen i grädden fan också :p men men

Slappa en stund innan vi ska ut till Linn och Nicklas och hälsa på 🙂 super roligt 🙂 hoppas ni haft en bra fredag ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s