Godmorgon :)

Ja då är man uppe igen trotts att det är lördag 🙂 jag är sjukt seg i kroppen idag.. men ska försöka att ta ut hundarna på en sväng här alldeles strax 🙂 så att vi får oss en bra promenad och att jag kommer igång med dagen 🙂

Men just nu så ligger alla mina tre älsklingar såhär !!! 😂 bästa familjen 😍😍

Kvällen igår spenderades ute i skogen med Nicklas och Linn 🙂 innan vi for hem så lekte vi med hundarna 🙂 Alva älskar ju detta vara i skogen och leka 🙂 därför är dem ganska trötta idag med vilket jag tycker är super skönt 🙂

Vad planen är för idag är lite oklar jag måste jobba med planeringen för alla elever eller inte planering men beskrivningar av allt 🙂 och så ska det göras mallar mm 🙂 jag ska också försöka få ordning på min jvl skrivare som totalt cpat ur!!! Funkar inte detta så smiter vi till älsklingens jobb och skriver ut där 🙂 så det blir nog bra :)!

Men det är väl dags att dra på sig kläder och springa ut en sväng här nu 🙂 juste fick gjort 2,5 mössor igår med 🙂 så det blir väl ännu lite virkning nu 🙂 så har jag ju en del att sy med 🙂 tror jag ska försöka att hitta andra gardiner till vardagsrummet 🙂 jag är inte super nöjd med dem jag har och vet inte riktigt hur jag tänker att det ska vara ❤️ men det får lösa sig 🙂 först är det jobbet som ska kollas över sedan kan man börja med allt annat 🙂 men det blir en helg med att bara vara hemma och försöka komma iordning och ta ut hundarna en del

På promenader och så 🙂

Det är väl bara det att jag just nu är så sjukt seg :/ Hahaha sanslöst seg :/

Men ska väl försöka nu 🙂 ta mig upp fixa håret få på mig kläder för att vara ute och gå och slänga på de fyrbenta Slappisarna sina selar och koppel 😂 hoppas ni får en bra dag allihopa 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s