Hahaha hundarna är inte lika lyckliga nu inte ;)

Ja vi var en sväng hos Fredrik mamma och kollade på fotbollen jag satt och virkade lite mössa och fixade lite med jobbet och kollade på en bil till nästa helg då vi vill på trav 🙂 ska ringa imorgon och försöka boka någon bra bil 🙂 men efter det så tog vi med Fredriks kompis Alexander till ett badställe där det var okey för hundar att vara 🙂 så Alva och yra fick mot sin vilka åka i vattnet men sedan lekte dem själva och hämtade bollar mm 🙂 super fina ni ❤️❤️

Hemma så fick dem sig en dusch både människor och sötnosarna 😂

Vilket innebär att Alva typ hatar en… men efter lite fjäsk och ben så ligger hon så snällt på mitt täcke ❤️

Jag får dock ligga som en groda 😂 men vad gör man inte för sina älsklingar ❤️❤️

Nu blir det till att virka lite innan det är dags att sova för idag ❤️❤️ söndag slappdag slut dags för en ny vecka nu 🙂 känner mig nöjd inför veckan som varit och sjukt förväntansfull inför veckan som kommer 🙂 ska denna vecka få till morgonrutiner mer och sätta fart på lite träning mm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s