Godkväll :) vilken dag :)

Jag har idag hunnit med att städa ur allt garn i salen men också hunnit med att virka två mössor mest som terapi arbete för att gå igenom lite för sig själv vad man ska göra vad som behöver göras mm 😉 så nu är alla ljusbruna mössor gjorda får ta och sy ihop dem i morgon 🙂 skulle gjort det idag men tiden tog tyvärr slut 🙂

Men på vägen hem så träffade jag på Fredriks kompis Bergman så bjöd hem han på middag 🙂 så mysigt 🙂 så blev det lite kyckling wook och sedan chokladbollar 🙂 där efter så lekte pojkarna med hundarna och en fotboll vem som egentligen tyckte det var roligast är svårt att säga 😂 men hundarna var så trötta så dem var helt utslagna efter det så vi gick och lade oss ganska tidigt 🙂 men här är det som kommit från wish idag 🙂

En rosa sil för grönsaker och ris när man ska skölja det 🙂 super bra 🙂 ett super fint halsband till mödrarna 😉 och så en Is-form med små isbitar som jag fixat iordning 🙂 men nu blir det att sova 🙂 hoppas ni får en bra kväll 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s