Godkväll :)

Detta med att försöka blogga under dagarna när man börjat på ett nytt jobb känns änna lite överdrivet för tillfället för idag har varje ledig stund gått åt till att fixa i salen då jag är själv i salen på tisdagar 🙂

Det var änna kaos där och det är det nog fortfarande till viss del men är ju där i morgon med så det ska nog lösa sig 🙂 kom hem i hyfsat tid men glömde ju såklart att handla :/ men när jag kom hem så fixade jag lite tvätt och började med maten och skakade lakanen i sängen 🙂 så skönt 🙂 hade också fått från wish idag 🙂 en sådan Macro kamera att ha till telefonen men också objektivet fisheye 🙂 så nu ska jag leka 😍 fick även cakepops mall så nu kan jag göra lite roligt snacks till Auroras kalas 🙂

Bilden är tagen med macro Wiew 😍

Sedan har det också blivit lite som vanligt fixa lite virkning 🙂 ut med Pokémon leka med Alva och yra som nu är sjukt trötta båda två och jag fick sytt ihop 6 mössor och nästan ihop en 7e med fe spillbitar som var kvar 🙂 så ska försöka med att bli klar med en svart mössa här i morgon så att jag kan få lite mer svart garn 🙂 ev hitta något liknande garn 🙂 det får vi se vad det kan bli 🙂

Är Så nöjd 🙂 men nu ska telefonen på laddning och jag ska krypa ner i sängen ny duschad och varm med sjukt irriterande myggbett! Suck alltså!!! Att dessa djur inte bara kan försvinna från mig eller åtminstone låta mig vara 😂

Hoppas ni haft en bra dag 🙂 kramar på er är så lycklig över mitt nya jobb känns så bra 🙂 och alla negativa tankar om att jag inte skulle fixa detta är borta 🙂 och fick lite mer info från läkaren igen om hörseln så kommer bli kallad här inom 1-3 månader 🙂 hoppas på att det blir snart bara 🙂

Men nu måste jag vila kroppen som knte alls van vid att gå på detta sätt så är både öm och har träningsverk och ont i kroppen och lederna 🙂 dumt val att sova bort hela sommaren 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s