Godmorgon <3

Jag vet inte vad det är med mig men jag vaknar precis innan klockan ska tinga typ 😉 as konstigt 🙂 somnade ganska fort igår vilket var skönt men stör mig lite på att jag vaknar själv 😉 man kanske inte ska klaga utan mer se det som att man har en bra rutin som fungerar 🙂 ja men nu tänker ju jag gå ut med hundarna 🙂 yra snarkar så sjukt högt och Alva ja hon har hittat en sovplats på mina ben 🙂 sötaste hunden😍

Hahaha yra låter som en gris 😂 Ne man nu får jag ta och gå ut jag måste försöka då klart ännu en mössa idag 🙂 en svart så jag får spillgarnet till den mössa jag började med igår 🙂 och sedan ska jag dra igång datorn som jag lånat och få över det som jag skrivit på den till min nya fina dator och byta lite lösenord till Vklass mm 🙂 ni vet hundra saker att göra men samma tid att försöka göra den på 🙂 vet inte när jag ska lära mig hur långt 24 timmar är 😉

Hoppas ni haft en bra natt men nu får jag ta tag i promenaden här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s