Godnatt ❤️

Disken fixad! hundarna tog älsklingen och vi fick i oss lite kvarg med frukt 🙂 nu ligger vi alla fyra däckade i sovrummet dags att sova 🙂 jag har så ont i kroppen så behöver verkligen varje sekunds sömn nu alltså :/ tur man kunde tagga upp sig med lite disney-låtar under tiden man fixade disken och gjorde sig iordning till sängen 🙂

Så godnatt säger jag 🙂 är så sjukt lycklig över att äntligen fått ett vardagsliv ihop med mannen för mig! Min hjälte! min stöttepelare! ❤️ vår kärlekshistoria är som en saga och ibland så blir man rädd för att det inte riktigt är på riktigt 😂 så löjligt men allt har gått så bra och jag är lyckligare och starkare än någonsin ❤️ hade aldrig klarat av dessa förändringar om det inte varit för dig ❤️ älskling jag kan inte säga det nog jag är så sjukt lycklig med dig ❤️ vi kompletterar varandra med vårt sätt att vara och det känns som om det är detta som jag väntat på hela livet ❤️ att för första gången kunna andas, släppa lite ansvar och kunna ta det Chill ❤️❤️ du är fantastisk älskling ❤️❤️ jag älskar dig så otroligt mycket och är så glad att du accepterar mig för den jag är och hundarna och allt ❤️❤️ du är bara så bäst ❤️❤️ och jag skriver inte ut detta allt för ofta för jag har en förutfattad mening om att folk som slänger upp sånt här för ofta att dem döljer allt som gått snett men så är det verkligen inte här jag är bara så rent lycklig och genuint glad och känner att jag inte ens upplevt kärlek på riktigt innan jag träffade dig ❤️❤️ puss puss och godnatt allihopa nu ska jag däcka här ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s