Haha sämst är jag XD

Hahaha jag tänkte jobba på lunchen och planeringstiden som är i anslutning till detta men 😂 ja jag började att virka men blev så trött i huvudet så tog fram telefonen för att kolla på den ist för jag tänkte bara vila lite innan jag tänkte jobba! Men då var Pokémon på och jag såg att dr var en raid så sprang över kyrkogården för att ta den 😂

Som tur var fick jag den så träffade jag på Fredriks kompis så han blev inbjuden på mat i morgon 🙂 vi skulle haft lasagne idag men jag är helt slut så jag kommer laga lax i ugnen och pommes med kallsås 🙂 men förbereda lasagnen för att älsklingen då ska kunna slänga in den i ugnen i morgon när jag slutar sent 🙂

Men nu tänker jag sitta de sista 20 min i korridoren för det är många som har rast här nu av högstadiets elever och eftersom detta är mellanstadiet och den har hål tills musik och slöjd börjar så får jag sitta lite rastvakt så dem inte skrämmer våra små sötnosar 🙂

Det känns super bra faktiskt 🙂

På sista lektionen nu så ska jag ordna bland tygerna ännu en gång och sätta fart bland förråden och göra det fint där 🙂 jag är så nöjd över mitt arbete faktiskt 🙂 så sjukt nöjd 😉 känns som om jag gör nytta 🙂 men själva salen ska fixas tills fredag typ förhoppningsvis kommer jag kunna ta upp lappar om allt då med för att sedan börja så smått med det som blivit biblioteks hörnan i slöjden 🙂 böckerna ska kategoriseras alla pärmar mm ska struktureras och göras om 🙂

Jag har en plan 🙂 så måste jag också fixa in lite grejjer på datorn ❤️ men jag har så mycket för mig så det är sjukt ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s