Nu är det kväll ❤️

Ja då har en med gått 🙂 dock blev det inget tvättat men det får jag lösa i morgon 🙂 men jag Fick gjort mat tills idag och fick ordnat lasagnen tills i morgon 🙂 jag Fredrik och hundarna var ute en sväng med Elin som lekte med hundarna 🙂

Och är så nöjd över dagens prestationer på jobbet 🙂

Allt på sin plats 🙂 så sjukt nöjd nu ska jag bara fixa lite lappar och skyltar till allt 🙂 så att man kan hjälpa eleverna på traven 🙂 men är så sjukt nöjd måste jag säga 🙂

Nu ikväll så har jag fixat två mössor och myser med älsklingen i sängen ❤️

Alva är en papp gris idag 🙂 men nu så tänker jag fixa lite kvällsfika med kvarg och frukt så gott för sen så bär det ut med hundarna en sväng ❤️ innan det blir dags för oss allihopa att sova 🙂 men nu kvarg 😍 Hahaha mina smaklökar har allt fått sig en hel del upptäckter det senaste typ tomat, yoghurt, kvarg mm allt detta är nytt för mig då jag haft super svårt att äta detta innan men nu verkar det funka iaf 🙂 nog om det res dig från sängen och gå upp och fixa lite mat 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s