Sådär då är man igång :)

Onsdag då 🙂 så skönt 🙂 har vart ute med hundarna där runt 5 -5.30 🙂 super skönt 🙂

Vi kom hem till en solupplyst lägenheten och påbörjade frukosten 🙂 idag blev det blåbärs smoothie och risgrynsgröt 🙂 och till detta så kollade jag på Jocke och Jonna och vek tvätt och fixade både matlådorna och diskade 🙂

Skulle sätta mig vid datorn nu och försöka få över de dokument mm jag behöver från elevdatorn jag fått låna… men det tänkte inte livet runt omkring mig. Den var helt död så det får bli ett problem som jag får ta vid skolan 🙂 Ne om man ska fixa sig så pass att man kan ta sig en promenad från älsklingens jobb kanske … 🙂 måste komma i tid till skolan idag eftersom det är morgonmöte :)!

Hoppas ni får en bra dag så ska jag försöka ordna upp det som krävs innan jag kan gå på morgonpromenad två och åka till jobbet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s