Dagen är på gång :)

Jag fick panik idag på gästrummet så bar upp sjukt mycket saker till vinden som blivit inslängt i gästrummet 😉 skräprum typ :p men de grejerna fick jag upp och så fixade jag frukost 🙂 smoothie och stektägg macka 🙂 så gott och så bra att börja dagen med ❤️ jag har vart ute med hundarna och gett dem frukost 🙂 men nu börjat energin att sina redan och jag känner för att vara hemma idag! Jag har så ont i kroppen :/

bebisarna fick gå lösa en stund på promenaden idag på morgonen då det var helt lugnt runt omkring här 🙂 idag är det skolfotografering på skolan dock samtidigt som jag har lektion :/ ska se om jag skulle kunna lösa det lite snabbt ❤️ men det löser sig alltid ❤️

Bästa älsklingen orkar inte gå upp han var uppe och åt frukost sedan lyckades han att smita ner i sängen igen 😉 och jag tog också tillfället i akt att slappa en stund till 🙂 men nu är det dags att sätta fart här 🙂 snart börjar jobb och annat 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s