Torsdag torsdag torsdag ;)

Inte fått allt så mycket gjort som jag tänkt mig faktiskt! Som vanligt då 😉 men jobbet har gått bra har lite grejer som jag nu måste göra som lite listor mm som ska över allt 🙂 och så hade jag behövt få klart de två girafferna som jag började på redan i somras båda är klara men dem är inte ihop sydda så det skulle jag behöva engagera mig i tänkte jag 🙂 och så blir det väl en promenad här på kvällen med hundarna 🙂 innan det är dags att sova 🙂 i morgon bitti på planeringstiden så tänkte jag nog sätta mig och få in all den informationen som jag har i mina block och på alla lösblad så att jag lätt kommer åt dem när jag behöver dem ist för att sitta och leta efter dem 😂 men det blir säkert bra det 🙂 Idag har jag haft en åk 6 och fortsatt att grejja i salen men också haft mina elever och kollat in franskan och bestämt mig för att underlätta svensk/engelskan genom att vara där 2/3 gånger per vecka 🙂 och så har jag varit med på so:n och hjälpt till att söka i kartböcker och jag har också vart med en sväng på svenskan 🙂 sen var det möte och lite Chill med klassen så nu ska jag hålla i en dag med eleverna 🙂 kanske blir det en teknikgenomgång eller något 🙂 får hitta på något kul 🙂 kartonger finns det ju i massor 🙂 ne jag får nog hitta på något 🙂 ska försöka klura ut något smart att göra 🙂 kan säkert göra ett tema till klassen av detta 🙂 man kanske skulle köra den mordgåtan mm 🙂 och grejja lite 🙂 detta tål att tänkas på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s