Godkväll :)

Ja på lunchen idag blev det inget vettigt gjort..: och så men jag fick klart mina två giraffer 🙂

Lunchen på skolan Var super god 🙂 och efter jobbet idag så blev det att hämta hyrbilen 🙂 och att handla och laga mat 🙂

Och jag fixade även dammsugaren och så åt vi Max 🙂

Maten lagades till vår utflykt i morgon till Sundsvall och vi lagade kycklingsallad, tunnbrödsrullar och bröd och pizza bullar och gjorde dressing mm 🙂 men nu är jag så sjukt trött att jag måste sova :/ kanske ska virka lite på den gröna mössan som jag började på idag 🙂

Så den ska göras och ja allt annat som jag kommit på att jag vill göra 🙂 sitter också och tittar på tårtor och kakor till Auroras kalas bästa helg som jag lovat att baka till 🙂 ska fixa rosa drömmar och cake pops och en Barbie tårta och kanske marshmallows klubbor och vem vet vad mer jag hittar på 😂❤️

Men aurora tårtor blir det i allafall med smörkräm som garnering utanför för aurora gillar inte marsipan och jag gillar inte sugarpaste men ska försöka mig på en Barbie tårta iaf 🙂 så det ska införskaffas barbies här nu i veckan med 🙂

Men nu så ska jag sova eller iaf slänga undan telefonen och virka ett slag 🙂 hoppas ni

Också haft en bra dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s