Godmorgon lördag :)

Ja då är det lördag och jag vaknade självmant vid 05.30… så gick ut med hundarna och gav dem mat 🙂 sedan vaknade älsklingen så nu ligger jag i sängen och lyssnar på Elvis, eftersom han har dille på det :p

Men snart får vi ta och gå upp 🙂 hundarna ska ut på en promenad och jag vill spela Pokémon 😉 Hahaha 😉 sedan ska det lämnas hundar hos crille ❤️ alla ska hämtas det ska packas och grejjas här 🙂 så kul kommer detta att bli ❤️ men jag ska försöka få klart mössan här nu 🙂 tanken är att jag ska ta med mig de mössor som är kvar att göra idag så kan jag sitta och grejja med det underdagen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s