Sådär ja! Nu är vi snart på väg :)

Idag ska vi ta hyrbilen till Sundvall och kolla på trav 🙂 kanske inte riktigt min favoritgrej men vad gör man inte för dem man tycker om 🙂 så vi ska nu ta med oss all mat och packning 🙂 men jag väntar på att alla sega ska komma 😂 men detta innebär en dag med virkning och jag precis klar med den gröna mössan så nu ska jag börja på en svart 🙂 så det känns iaf lite lockande 🙂 men jag ska slänga med mig en filt och en kudde med för att jag har ont mm så tänkte att man kunde vila lite i Bilen ❤️

Men nu hoppas jag att dem kommer här snart 🙂 så att vi kommer Iväg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s