Vilken dag!

Ja trav trav trav hela dagen ❤️❤️ kände mig super snygg i min hatt 🙂 jag spelade ingenting men var matmor och stolsvakt så det var verkligen perfekt ❤️ sådant gillar jag 🙂

Under tiden som jag satt där så fick jag virkat en del ❤️❤️

Hela 6 mössor och har börjat på en sjunde 🙂 och nu kanske nu ser på bilden att det bara är 5 mössor men sålde en till Fredriks faster 🙂 och den sjunde är på garnet som är kvar och ska bli en present till någon av Fredriks mammas sambos kompisar så tänkte gjort klart den idag men dagen är snart slut och min kropp

Kommer döda mig om jag är uppe så mycket mer 🙂 men dagen har varit fantastiskt lite halv kasst väder stundvis så glad över att jag tog med mig min filt 🙂 men maten var uppskattad och jag blev av med den mat som blev över ❤️ lite till Fredriks pappa lite till hans mamma och lite till Vår hundvakt ❤️ så perfekt ❤️❤️

Men det bästa på min dag förutom då när jag här om någon timme ska hämta älsklingen är att mina älskade bebisar är hemma ❤️ och att dem ligger brevid mig i sängen ❤️ inget kan vara bättre ❤️ hade älsklingen varit här

Så hade det varit komplett men han kände för att festa lite idag så lämnade av honom

Hos hans mamma så fick dem fortsätta dricka och jag fick hem och vila ❤️

Hoppas ni haft en bra dag 🙂 jag var sjukt otaggad i morse men det har blivit bättre under dagen det som dock blivit sämre är ju att jag fått en as jobbig förkylning och hostat som bara den och pratat konstigt och har massa slem så ska sova nu och vila och så i morgon får jag försöka att dricka massa te 🙂 men nu vila ❤️ sova på älsklingens sida för att känna hans doft och närhet ❤️ bästa sättet att somna när man är själv ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s