Godkväll :)

Jag försökte jobba 🙂 jag hade intentionen och tog fram allt men sekunden jag satte mig i soffan så ballade jag ur tog av mig och gick och sov! Vaknade sen och så tog vi hundarna ut och lekte 🙂 haha vad älsklingen gör på fotot går att diskutera 😉 ser mer ut som att han leker flygplan eller gör en regndans 😉 men kul hade dem 🙂 så åkte vi sedan och handlade lite mat 😉

Hundarna fick godis 🙂 och jag och älsklingen fick allt jag kunde hitta och fritera 😉 så sjukt nyttigt 🙂

Men nu ska jag fortsätta att spela My little ponny som varit mitt tidsfördriv idag 🙂 Hahaha försökte virka med men det gick inte heller så sova och mobilen har varit min räddning idag men nu ska jag försöka sova om jag får någon plats i sängen för Alva ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s