Söndag!

Jag har sovit till och från hela dagen och har ingen energi till något :/ vill ut men orkar knappt ta mig till soffan :/ jag ställde fram min jobbdator och allt för att jag skulle behöva jobba men gick in i sängen lika fort som jag lämnat dem typ :/ jag känner mig ledsen och trött och börjar att bli sjuk hostar och hostar…

Jag trodde ändå att det skulle bli bättre om jag fick sovit lite, för jag var ju uppe en sväng i morse, men fick tryck i öronen och satte in mina hörsel skydd och vaknade flera timmar senare… är sjukt känslig för ljud idag så fort det blir för mycket så får jag panik känslor… sjukt obehagligt! Liksom jag låg och kollade på vänner och älsklingen kollade på ett youtube klipp och det var inte ens högt men det höll på att göra sönder öronen på mig… och likadant igår på travet så kände jag detta och det var främst därför jag sedan valde att vara hemma på kvällen… något är sjukt fel i min kropp det kan man ju lugnt säga! Och oron växer så sjukt snabbt :/ hoppas att det blir bättre snart! 

Känner mig sjukt osocial och tycker synd om älsklingen när jag är såhär :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s