Godnatt :)

Det blev en lång runda med hundarna vilket både dem och vi behövde idag 🙂 så skönt men mina fötter är så ömma 😉 Alva är typ död Hahaha hon har nosat på allt i hennes väg 😂 söt nöten 😉 yra har traskat och haft en ganska bra dag 🙂 värst var det nog för oss 80 åringar som klagar på ont i fötter, ont i rygg och höfterna… det suger 😂Men en bra start på veckan iaf 🙂 jag är nöjd 🙂 ska försöka ta mig upp i tid i morgon så ska jag beställa varor och så ska jag fixa i köket 🙂 få med mig matlistan hem så jag kan handla på vägen hem 🙂 och ja allt annat som jag får för mig att göra 😂 ni vet ju hur galen jag är ibland 😉 men har två uppgifter som behöver att göras tills i morgon men det löser jag i morgon bitti det är inte svårt 🙂 måste börja skriva upp vad vi gör på lektionerna på schemat så att jag håller koll på det 🙂 Men nu är jag super trött 🙂 godnatt och sov gott ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s