Godmorgon :)

Jag kom upp sent idag med… suck… men haft en så sjukt jobbig natt haft så ont så vet inte riktigt vart jag skulle ta vägen … så hemskt jag trodde ryggen skulle gå av på mig :/ men nu så är det frukost och tjat på att älsklingen ska försöka ta sig upp 😉 Och disken är gjort och maten är packad till vår lunch mm 🙂 jag ska bara ta ut hundarna innan jag börjar jobba så är det lugnt sedan 🙂 jag går inte från älsklingens jobb idag för jag kommer få för ont är jag rädd :/ suck ibland alltså! Ne nu ska jag få upp älsklingen jag har typ ätit upp min frukost här medans jag skriver 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s