Då var det måndag igen…

Lite dåligt uppdaterat här nu i helgen men jag har sovit och sovit, min röst är borta och febern är framme och lusten till allt ligger nerbäddad långt långt långt bort… jag hostar och är förkyld men ska ta mig till jobbet idag!

Kommer antagligen bli sjukt jobbigt men vad gör man inte för sina elever ❤️ har lite grejer att göra idag men det kommer nog att lösa sig 🙂 måste få ordning på åk 7, 8 och 9 alla planeringar 🙂

Denna vecka kommer jag också ha alla åk för att min kollega är borta så det kommer att bli en sjukt tuff vecka och i morgon är det både veterinär besök för hundarna och cellprovs tagning för mig 🙂 och klassens dag som jag ska förbereda 🙂 men det blir Nice 🙂

I helgen så har jag ju också galet nog stått och bakat inför ett treårings kalas gör aurora ❤️❤️ sötaste lilla hon alltså ❤️ bästa aurora fick prinsess inspirerade kakor 🙂 som tur var ringde jag hit Alma (Fredriks kusinbarn) så fick jag lite hjälp 🙂 och vi bakade och bakade 🙂 och jag fick köpt en häftpistol så nu så kan jag klä om stolarna i vardagsrummet 🙂 super bra 🙂

Så jag har haft det fullt upp i helgen och har inte varken haft tid eller ork till att vara sjuk! Men det kvittar ju om man har det man blir det ju ändå! Så idag så orkar jag inte ens ta på mig byxor jag kör på mysbyxor till jobbet 😂 bästa 😂❤️ men allt är packat till jobbet och jag ska ligga och slappa nu en liten stund innan jag släpper ut mina små vilddjur på en liten tur med att sparka bollar på gräsmattan utanför 🙂 för jag har ingen energi till att faktiskt gå någonstans just nu, men ut måste de små liven ändå så idag blir det sparka boll 🙂

Alva älskar ju det ändå så hon brukar inte vara så ledsen för det ❤️❤️ Ne om man ska försöka vila en liten stund innan man måste ta tag i dagen ❤️ älsklingen som också är sjuk idag ska vara hemma ❤️ önskar att jag hade samma möjlighet men det är svårt som lärare och jag vet inte riktigt hur man ska sjukanmäla sig 😂lika bra att jag inte vet för då kan jag inte ✌️😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s