Godkväll ❤️❤️

Ja idag så har det vart tungt på jobbet men sjukt produktivt vilket känns skönt 🙂 så sjukt bra 🙂 men mår fortfarande piss i kroppen men nu så har jag fått lite energi till att virka 🙂 och fick ordning på nästan alla papper som skulle skrivas in i datorn 🙂 så sjukt nöjd 🙂 och i morgon så är det lite jobbigt besök hos doktorn först och sedan så är det klassens dag 🙂 så sjukt roligt 🙂 allt är fixat inför detta ska bara köpa två saker innan jag lämnas av älsklingen på jobbet i morgon 🙂 måste komma ihåg att köpa Marie kex och jordgubbs snöre 😂❤️ kanske dock hade hoppats på att kunnat sy lite idag men ja jag fick göra lite jobb och virkning idag 🙂 en mössa klar och den sista jag har material till är påbörjad 🙂

Men nu blir det att försöka sova och vila så att man kan ta sig upp i morgon till doktorn och klassens dag och så ska hundarna till veterinären på Em 🙂 då ska Alma följa med mig 🙂 så roligt ska det bli och vi har fixat maten tills i morgon 🙂

Men ska försöka sova nu 🙂 puss och kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s