Godkväll :)

Vilken dag 😉 Hahaha först läkare och sedan till skolan insåg mina begränsningar och tog mig i kragen åkte hem samtidigt som eleverna 🙂 vilade en sväng och sov innan hundarna fick åka till veterinären 🙂 men det gick super bra med eleverna och vi hade en bra dag 🙂

Dem skötte sig hyfsat bra hos veterinären och dem fick sina vaccinationer 🙂 vilket känns bra 🙂 och vi har en ny tid till yra nästa vecka då hon ska ta bort fettknölar från benen 🙂

Sedan hämtade jag Alma på Max och tog med henne hem till oss 🙂 då bakade vi lite frallor och rågbröd 🙂 super kul vi använde mjölet som är malt i Tidaholm som jag köpte här tidigare i våras 🙂 i en gårdsbutik i Tidaholm 🙂 men sedan så gjorde jag klart en mössa och fick ännu en påbörjad för det var lite garn kvar 🙂 men glömde att tvätta så får fixa det i morgon eller på torsdag 🙂 så var jag och Alma ute på Pokenad och där efter så skjutsade vi hem henne till själevad och stannade där för att chilla lite 🙂

Och när vi kom hem efter att köpt bulle och snus (inte till mig) så kom vi in och hade en diskussion om socialen och samhället i stort som vi pratade och diskuterade om men ingen hund kom vilket slog oss en stund senare 😉 dem låg helt utslagna på sängen 😂 och nu är lägenheten mörk, jag ligger bredvid en mys Alva och på andra sidan henne så ligger älsklingen och lyssnar/tittar på något mord/kriminal grej med Leif GW Persson 😉 bortanför honom ligger yra snett nedanför på golvet och snarkar och drömmer ❤️❤️ bästa familjen ❤️❤️

Men nu ska jag sova hoppas nu haft en super dag 🙂 min dag har varit okey jag önskar att jag kunde bli frisk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s