Godmorgon :)

Eller ja god och god jag har slagits med väckarklockan här sedan kl 05.00 jag kom inte upp i vanlig ordning… suck alltså… men men vad ska man göra 🙂 jag sprang upp och fixade iordning allt som skulle med idag 🙂 men har ingen matlust halsen är helt igen täppt :/ men men hundarna har varit ute och dem har fått frukost jag har packat ner frukt mm till mig ska försöka väcka älsklingen här strax för han ska köra mig idag 🙂 men han sover så sött och vill egentligen inte väcka honom ❤️ så kanske tar och kör själv 🙂 får kanske bli så 🙂 men jag vet inte 🙂 nu tänker jag ju iaf vila en sväng innan jag ska till doktorn ❤️

Kanske att jag fortsätter med min mössa 🙂 hihi 🙂 bästa sättet att tidsfördriva sig 🙂

Sedan ikväll så ska jag sitta inne på Vklass och försöka greja iordning lite matriser och uppgifter 🙂 jag är sjukt taggad och hoppas verkligen att jag får ordning på det här ikväll 🙂 kommer bli fantastiskt kul att få klart det 🙂 så att jag kan börja kolla igenom saker här nu i veckan 🙂

Men nu har jag några minuter till godo här

Så då blir det kanske lite möss virkning och Chill med telefonen tills jag måste iväg till doktorn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s