Godmorgon :)

Jag kom upp hyfsat i tid idag så det känns som om den här förkylningen håller på att vända 😉


Hahaha antar att den kommer slå till mig i bakhuvudet och ge mig hostattacker hela dagen för att jag tar ut vinsten i förskott! Men att jag kol upp vid 5 tog ut hundarna gav dem frukost fixade ordning en dusch 🙂 det är många steg i följd som jag igår gjorde halvhjärtat med paus mellan varje stopp 🙂 så det känns som om det släpper lite iaf:) jag skulle gått upp när klockan ringde första gången vid 04.30 men då smet Alva upp i sängen och lade sig på min arm så låg och mös med henne i 30 min ❤️

Men nu är älsklingen uppe och jag ligger och vilar igen 🙂 vilket känns bra 🙂 jag har koll på allt så det är super 🙂 men ska sova lite innan jag måste gå upp ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s