Hahaha

Förkylningen kom och skratta mig rätt upp i ansiktet och drog ner mig igen! Men fick gjort Alla lektioner idag och satte upp alla bordslappar med Disney figurer och städuppgifter 🙂 så nöjd och haft alla lektioner så det känna bra 🙂

Några elever övertalade mig om att kolla film samtidigt idag så det blev Wallander och jobb måste säga att dem skötte sig sjukt bra 🙂 och jag fick trasslat upp ett garn så jag kunde göra klart den sista mössan 🙂 nu vet jag dock inte vad nästa mönster ska bli men det får lösa sig 🙂 får kolla runt lite nu ikväll på det 🙂

Till mat idag blev det Maggans special, en rätt som Magnus lärt mig 🙂 stekt köttfärs med lök (idag stora bitar för jag var lat) och ris som man fräser ihop 🙂 men till detta så slängde jag i champinjoner 🙂 gjorde en sallad på spenatblad och sugarsnaps och gurka 🙂 serverade Maggans special på salladsbädden i paprika skålar ❤️😍 super gott 🙂

Sedan efter detta så blev det inget mer vettigt gjort 🙂 jag och Alva mös och jag fick klar mössan som Jag började på igår 🙂 och vi har kollat vänner typ hela kvällen och sporadat runt på mobilen och lekt med hundarna :)! Så en slapprkväll tänkte egentligen Att jag skulle ha sytt men det går ju inte alltid som jag tänkt mig 🙂

Just nu så ligger vi i sängen och kollar det första avsnittet av ”game of thrones” jag som aldrig sett detta ville i inte börja se de nya avsnitten 🙂 så nu får älsklingen titta om 🙂 hoppas vara att jag kan hålla mig vaken 😉 som vanligt är jag sjukt trött och seg 🙂

Kollade igenom min telefon lite och hittade detta:

eleverna i åk 6 ska göra applikationer på t-shirts och min telefon är nu fylld av screen shots 🙂 Hahaha sötnosar 🙂 får inte glömma att ta och skriva ut dem bara 🙂

Ne men man ska väl kolla på serien här nu och sen försöka att sova 🙂 hoppas ni alla haft en bra dag 🙂 jag har vart halvt nere idag och haft sjukt mycket att göra så det har varit svårt att blogga och så idag men hoppas att jag snart ska komma igång igen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s