Torsdag :)

Ja idag ska jag då inte som vanligt ha en massa planeringstid och springa runt med min klass idag har jag massa slöjdlektioner så behöver maila mina kollegor där borta på högstadiet och säga att jag är vikarie här idag under dagtid 🙂

Hundarna och jag var ute och lekte en massa 🙂 innan jag var tvungen att åka till skolan 🙂 fick kort på de mössor jag producerat här i veckan 🙂 men nu är jag på jobbet och fixar iordning lite grejjer inför skolans start på dagen 🙂

Nu är alla lappar uppsatta på borden :)! Och jag möblerade om lite för att kunna flytta ner tygerna till en nivå som eleverna kan nå 🙂 Hahaha 🙂 men nu ska vi börja ha lektionerna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s