Då var vi igång :)

Jag har diskat och fixat 🙂 i köket 🙂 och gjorde frukost 🙂 blåbärs smoothie blev det idag 🙂

Alva ligger här brevid och förstör sin boll 😉

Förut låg alla vi tre tjejer i sängen och mös när älsklingen skulle åka till jobbet vi följde inte med idag för det regnar och jag vågade inte gå så långt i kyla och regn med min hals så vi får gå ut och leka med bollen här ist 🙂

Har skrivit en lista på vad jag måste försöka få gjort på skolan 🙂 så det känns skönt att det är planerat och genomtänkt 🙂 kommer bli en tuff dag antagligen men vi får lösa det 🙂

Detta är då det jag skulle behöva göra hemma här i Em för jag ska verkligen försöka att komma hem typ vid 14 🙂 som det är tänkt 🙂 så kanske jag kan sätta mig och sy lite 🙂

Här är lite bilder från när vi var ute här i morses 🙂 så skönt att få komma ut direkt på morgonen även om vi nu när jag är lite halvkrasslig bara är på bakgården och dem får springa och leka där 🙂 så skönt 🙂 hoppas att jag till nästa vecka kan få ordning på promenaden vid 07 🙂 och veckan efter det få ordning på morgon rutinen helt igen 🙂 känner mig faktiskt ganska pigg idag men vet ju också hur känslig jag är för att bli sjuk igen så får ta det försiktigt 🙂 för hostar fortfarande även om det blivit så sjukt mycket bättre från i början av veckan 🙂 tror ju typ att jag blivit bättre om jag varit hemma och vilat lite men det är svårt bär man är lärare och dessutom lovat bort sig till kollegan som vikarie med 😂❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s