Fredagen avklarad :)

Behövde inte vara kvar på jobbet så länge men fick typ allt gjort i salen bara lite till att göra:) men ska göra det på måndag 🙂 för lapparna kan jag göra här i helgen men får sätta fast dem på måndag 🙂 det jag inte heller fixat klart är alla lpp för jag fick änna möblera om hela salen och fick lite mycket lektioner så hann inte med det men hann iaf att klippa till gardinerna 😉

Gardinerna blev klippta och Alma och jag fixade en pizza till mellanmål 🙂 sen började vi att sy gardinerna men eftersom att det blev lite ändrade planer här idag 🙂 vi skulle ätit skinksnitzel och klyftpotatis 🙂 men blev en liten familjemiddag på pizzeria så hann vara sy 5 av 6 stycken gardiner och vi fick åka ifrån sista tvätten 🙂 men det går bra de med 🙂

Men nu väntar vi på maten här 🙂 hoppas ni haft en bra dag 🙂 nu blir det hamburgare här och sedan så blir det att hämta Alma igen så att vi kan göra klart gardinerna och ha en sleepover 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s