Godmorgon :)

Vaknade med grym huvudvärk här för en liten stund sedan … inte bra :/ och nu sitter jag och försöker fundera ut vad jag ska göra med alla dessa små snuttar av garner som jag har 😉 Hahaha aka försöka komma på något tror ju inte att jag hinner göra så mycket idag ändå 😉 det måste städas och struktureras om i min sal 🙂 och vad heter det… märkas upp 🙂 påse i bomulls delen och i andra delar 🙂 hoppas att jag får ordning på det 🙂 ska städa ur som bara den nu både idag och nästa vecka 🙂

vovvarna hittade jag såhär när jag smet upp här för att snyta mig och hosta ut halva lungorna 😂 asså så dålig är jag 😞 men men nu ligger Alva här i sängen med mig och jag funderar på om jag ska smita upp och försöka göra klart lite matriser kanske 🙂 hade verkligen behövt det 🙂 måste få klart alla områden här tills måndag 🙂 och göra ännu mer lappar för att markera upp i salen 🙂 känns så sjukt bra måste jag säga 🙂 jag börjar få det som jag vill 🙂

Här är 2 av mönstren som jag hittat för att ev göra idag 🙂 funderar också på om man kan göra något typ bokmärke som en blomma eller något och hade velat göra lite korgar 🙂 men har typ as mycket bomulls garn på vinden så hinner nog med att göra det med 🙂 måste ha något lätt att ta med mig när jag ska till travet nu i helgen 🙂 jag tror att det blir en enkel korg att göra men också en baby filt av det grå blå garnet som finns här nere utan direkt anledning 🙂 så är väl tanken att jag sy lite gardiner 🙂 och lite tröjor som ska lagas mm 🙂 men vi får väl se 🙂 måste också fixa min iPad så att man kan använda den i undervisningen ska ta bort mina appar och göra den lite mer vänlig till skolan 🙂 skaffa en ny Instagram och en ny Snapchat 🙂 så jag kan skilja på allt ❤️

Hår har vi inspirationen till det jag skulle vilja göra här i helgen 🙂 det som också måste tilläggas är att vi har tvättid ikväll 🙂 och att jag måste städa ordning lite 🙂

Ne men nu har jag väl legat här alldeles för länge för mitt eget bästa jag tror att jag ska vila tills nästa larm ringer så ska jag ta ut hundarna sedan 🙂 kanske tillock med tar och försöker gå från älsklingens jobb idag 🙂 Ne nu ska jag sträcka ut ryggen och ta mig upp här om 2-3 min 😉 förkylningen har väl börjat att släppa lite vilket är skönt och så känner jag mig så glad över att det är fredag att jag har en plan för hur min sal kommer att se ut 🙂 så bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s