Godmorgon :)

Just nu ligger jag och Alva och Alma och

Sover 🙂 eller jag sover inte men de andra gör här 😉 Fredrik fick sova i gästrummet så att jag och Alma fick sova här i sovrummet 🙂 Alva gris har tagit min plats på kuddarna så jag ligger som en kringla i fotändan 🙂 jag är inte så trött så funderar på om man ska smita upp dra på något på tvn fixa tvätten och byta gardiner i vardagsrummet 🙂 för det är ju så att jag är klar med gardinerna jag började med att sy igår 🙂 äntligen 🙂 så det känns skönt 🙂 så funderar på om det skulle vara så att man kanske fixar iordning det nu medans resterande sover 🙂

Men glömde ju blogga igår efter maten 🙂 fört så blev det pizza och hamburgare för mig för jag och Alma hade ju precis ätit pizza 😂 och där efter så åkte vi och hämtade Alma igen 🙂 jag skjutsade Fredrik till sin pappa åkte hem hängde tvätt och hämtade öl för att sen ta med hundarna och Alma till baka till Fredriks pappa 🙂 super mysigt men energin tog typ slut ganska fort så det blev ingen längre stund 🙂

Små söta hundar som inte gillar sin nya kompis Elvis 🙂 Fredriks pappa och sambo har ju en hund dem med men det går bra nu inte lika jobbigt som förr men vänner är dem inte Alva vägrade att följa med in till en början … så fjantig!

Men efter det drog vi hem jag fixade klart gardinerna 🙂 älsklingen läste trav så det är V75 här idag på travbanan Solänget som är Örnsköldsviks bana 🙂 så han ska göra ett travsystem till alla i Tidaholm idag 🙂 så kul 🙂 så idag blir det trav hela dagen 🙂 ska hitta någon bra jacka för jag måste försöka att bli frisk här ❤️ så blev jag klar med gardinerna så skulle vi se på film men alla var så trötta så vi bara åt upp chipsen och tog bort allt älsklingen somnade i gästrummet och jag Alma, Alva och hör och häpna yra låg i sängen kollade på djungel George och jag somnade nog ganska fort stackars Alma 😂 men det var sjukt mysigt 🙂

Idag ska vi göra mys frukost 🙂 det blir frallor och pannkakor mm 🙂 så jag ska snart göra lite snabba syltar så att vi kan ha det till pannkakorna 🙂 perfekt 🙂 så ska jag väl vika tvätt och fixa gardinerna 🙂 så underbart att få det gjort 🙂 måste säga att jag har sjukt mycket energi 🙂 och det känns så skönt även om jag battlar mot huvudvärk och hosta och förkylning så känner jag att jag har mer och ler energi för varje dag nu 🙂 men när man inte är hemma och vilar så tar det ju lite tid att bli frisk men när man åtagit sig vikariat här hela veckan så blir det ju knas att vara hemma 🙂

Ne nu är huvudvärken snart olidlig här jag får vila en stund till innan jag tar mig upp ❤️ hopps ni får en bra morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s